· 

Even voorstellen

De eigenaren van het Modekantoor Men & Women zijn Theun en Mirjam Dekker. Ze zijn getrouwd in 2013 en hebben samen 4 kinderen.

 

Ze werken beide al heel lang in de mode. Uiteindelijk is de droom van Theun uitgekomen en is hij in 2011 het Modekantoor begonnen.

Het Modekantoor was toen gevestigd op de Breelaan 2B in Bergen en bestond toen uit alleen mannenmode. In 2014 kwam er een mooi plekje vrij op het Plein in Bergen en daar is het Modekantoor toen ook naar toe verhuisd. De winkel is groter en overzichtelijker en bood ook de mogelijkheid om ooit dames toe te voegen.

 

De inkoop van de mooie collecties deden Theun en Mirjam al lange tijd samen. Er werd vaak in de winkel gevraagd naar een damescollectie en daardoor is ook het plan om dames toe te voegen doorgezet.

Omdat ze graag voor de dames een zelfde soort merkenpakket wilde als voor de mannen moest er even gewacht worden tot de bewuste merken vrij kwamen.

 

Het lukte en in Augustus 2020 is de damesafdeling geopend met groot succes. De winkel is in balans en straalt eenheid uit. Voor de mannen is er niks veranderd. De collectie is net zo groot als anders met dezelfde merken en zelfs meer.

 

Voor de toekomst zijn Theun en Mirjam zeer positief. Ze hebben een fijn team om zich heen en zelfs de kinderen helpen mee met o.a. social media of als model.

 

Kortom het Modekantoor is klaar voor weer 10 jaar!

 

 

MODEKANTOOR
PLEIN 67

1861 JX BERGEN NH

tel: 072-7676284

info(@)modekantoor.nlRealisatie: SCREAMMEDIA