Wachten op het voorjaar!

We zitten op dit moment in begin Februari en wij wachten met smart op het voorjaar. Het is altijd voor de klanten lastig te begrijpen want als het eindelijk koud wordt buiten dan komt bij ons de voorjaarscollectie binnen. Voor ons mag de zon dus heel snel gaan schijnen.

De voorjaarscollectie ziet er weer smaakvol uit, met mooie tinten en prachtige stoffen voor zowel hem als haar.

 

Voor de dames hebben we een nieuw label in huis: My Essential Wardrobe. We waren al een tijdje op zoek naar een leuk en fris merk en die ook nog betaalbaar is. En dat is zeker gelukt. De naam My Essential zegt het eigenlijk al, het zijn essentiele items die je in je kast moet hebben hangen. Bijvoorbeeld de jeans zijn echt goed qua pasvorm en met een prijs vanaf €99,95 goed te betalen. We hebben ze in verschillende modellen en kleuren. Echt de moeite waard om even te komen passen.

 

Voor het 2de seizoen komt dit voorjaar de collectie binnen van Gran Sasso voor de mannen en voor de dames. Vanuit een klein familiebedrijf is Maglificio Gran Sasso uitgegroeid tot een iconisch internationaal label en met Made in Italy als kern. Producten van hoge kwaliteit worden gegarandeerd door een deskundig kleermakersvakmanschap dat betrokken is bij alle productiefasen.

De gebruikte hoogwaardige natuurlijke garens en de handmatige vaardigheid in alle verwerkingsfasen maken elke Gran Sasso-trui uniek en onmiskenbaar!

Dit voorjaar hebben we ook weer een unieke collectie voor jullie samengesteld met de meest prachtige stoffen en kleuren.

 

Op 5 Februari bestond het Modekantoor 12.5 jaar en daar zijn we natuurlijk mega trots op. In 2011 aan de Breelaan is het Modekantoor begonnen met alleen herenmode en moest toen zijn plek gaan verdienen in Bergen. Nu zijn we 12.5 jaar verder en denken wij niet meer weg te denken uit dit heerlijke dorp.

We hebben nu naast de heren ook al 4 jaar een geweldige damescollectie die elkaar alleen maar versterkt. Onze klanten vinden ons goed en zijn ook heel erg trouw en dat is het mooiste wat er is.

We gaan gezellig door met ons fantastische team en hopen jullie te mogen begroeten in onze winkel voor de nieuwe voorjaarscollectie!

 

Merken die we voeren voor de dames zijn:

 

Drykorn, Gran Sasso, My Essential Wardrobe, People of Shibuya, Elvine, Tiger of Sweden, Xacus, Circolo, Avec Elan, Duno, Copenhagen, Five Units, Daniele Fiesoli en Rains

 

Voor de mannen:

 

Drykorn, NN07, Duno, Filippo de Laurentiis, Gran Sasso, Tramarossa, People of Shibuya, Plain, Elvine, Xacus, Circolo, Valenza, Blue de Gênes, Copenhagen en Ferilli

 

 

liefs Theun en Mirjam

 

MODEKANTOOR
PLEIN 67

1861 JX BERGEN NH

tel: 072-7676284

info(@)modekantoor.nlRealisatie: SCREAMMEDIA